Hirdetés

Overwatch - ez a srác LEGO elemekből rakta össze Reaper fegyverét

|

Egy lelkes LEGO és Overwatch rajongó megépítette a játék egyik legdurvább fegyverzetét, és a maradék kockákból még egy maszkra is kifért.

Hirdetés

Reapert leginkább onnan ismerjük meg, hogy teljesen váratlanul beugrik és elviszi a Play of the Gamet (ha nincs egy Bastion a játékban). Az Overwatchból ismerős Hellfire Shotgun páros túl sokszor volt már az arcunkban, de ha LEGO-ból van, akkor mindjárt kevésbé irritáló.

A ZaziNombies nevű LEGO-rajongó arc a nézőitől azt a felkérést kapta, hogy építse meg a praktikus shotgunokat LEGO elemekből. Nem volt túl nagy kihívás ez számára, még egy maszkot is csinált a teljes cosplay kedvéért. Csodáljátok meg mindezt a fenti képre kattintva.

Zazi egyébként már rengeteg durva fegyvert megcsinált legóból, például egy AWP-t is a CS rajongók kedvéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)