Hirdetés

Overwatch - tökéletes ez a Reaper szobor

|

A Blizzard egy kézzel festett, saját tervezésű Reaper szobrot ad ki jövőre, ami egy kicsit drága ugyan, de cserébe nagyon minőségi.

Hirdetés

Amilyen jó játékokat csinál a Blizzard, olyan jól tud lore-t építeni is. Az Overwatch karakterei egyéniségek, és így könnyű velük érzelmi kötődést kialakítani, kiválasztani közülük a kedvencünket; meg persze szívesebben vesszük meg a mindenféle merchandise-t, relikviát, akármit.

A 150 dolláros, forintba átszámolva kb. 44 ezerbe kerülő Reaper szobor, amit a fenti videón nézhettek meg, egy csodás darab. A Blizzard tervezte, kézzel faragták és festették, és Reyes urat ultizás közben ábrázolja. 12 hüvelyk, avagy kb. 30 centiméter magas. Két hullámban jelenik meg, az első adag márciusra, a második szeptemberre készül el, és egyelőre mindkettőre lehet jelentkezni. Valószínűleg gyorsan fogy majd, ha tetszik, siessetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)