Hirdetés

PewDiePie tényleg törölt egy csatornát... nem az 50 milliósat

|

50 millió feliratkozó várta, hogy PewDiePie törölje csatornáját. Most kiderült, hogy mind a népszerű youtuber trollkodásának áldozatai lettünk. Meglepődött valaki?

Hirdetés

A legtöbbet kereső youtuber, PewDiePie immár több mint 50 millió feliratkozóval büszkélkedhet csatornáján. Korábban azt ígérte, hogy ha meglesz ez a hihetetlen szám, akkor végleg törli csatornáját. Nos, ma tényleg rányomott a törés gombra, de valójában mindannyiunkat megtréfált.

Felix Kjellberg, azaz PewDiePie ugyanis nem a fő YouTube csatornáját, hanem a "mindössze" kicsivel több mint egy millió feliratkozót magáénak tudó Jack septiceye2 csatornát zárta be egyetlen gombnyomással. 

PewDiePie húzása mindenképpen bejött, az utóbbi napokban az egész internet vele foglalkozott. Egyes rajongók odáig is elmentek, hogy elkezdték letölteni PewDiePie legjobb videóit, nehogy végleg elvesszenek a számukra fontos videói.

A jelek szerint azonban nem kell aggódni, PewDiePie marad, a nagy drámázás meg hozott egy kis aktivitást neki. Bár a nagy trollkodást leleplező videójának a végén azt helyezte kilátásba, 100 millió feliratkozónál már tényleg törli fő csatornáját is. Jaj most mi lesz?!

Fent ti is megnézhetitek a nemrég felkerült videóját, írjátok meg, ti mit gondoltok erről a lépésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)