Hirdetés

Így gitározta el Shigeru Miyamoto a Super Mario Bros. zenéjét

|

Shigeru Miyamoto nem csak remek játékokat tud készíteni, de a gitárral sem kezdő. Ezt Jimmy Fallon show-jában is bebizonyította.

Hirdetés

Nem kicsit laza Shigeru Miyamotot látni a The Roots zenészei között, ahogy együtt nyomják a Super Mario Bros. zenei témáját. Emberünk nem csak a játékokhoz, de a gitárhoz is konyít, és ezt meg is mutatta Jimmy Fallonnak.

A The Tonight Show házigazdája nem csak kipróbálhatta a The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch verzióját, de meg is hallgathatta, ahogy a mesterek az ismerős nótát húzzák. Jó kis buli lehetett ez a stúdióban.

A The Tonight Showban egyébként még a Super Mario Run is kapott egy kis műsoridőt, amit nemsokára mindnyájan letölthetünk iOS-es készülékeinkre. Már csak egy hetet kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)