Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Jimmy Fallon is kipróbálta

|

Amerika egyik legnagyobb showmanjének lehetősége nyílt kipróbálni a Super Mario Runt, de ami utána következett, arra biztosan nem készült fel: a Nintendo két meglepetéssel is készült számára, mi pedig nagyon irigyeljük őt.

Hirdetés

A The Tonight Show Jimmy Fallonnal Amerika egyik legnézettebb műsora és mint ilyen, rengeteg híresség szerepelt már benne. Ezúttal a Nintendo képviseltette magát. 

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime elhozta a házigazdának, Jimmy Fallonnak a Super Mario Runt, azonban ez csupán az est legkevésbé érdekes része volt (mondjuk ezt úgy, hogy izgalmas címnek ígérkezik ez is): Reggie ugyanis bemutatott Fallonnak egy meglepetésvendéget, ráadásul hozott magával egy másik nagy durranást is, egy Nintendo Switch konzolt, méghozzá egy The Legend of Zelda: Breath of the Wild példánnyal együtt. 

A szerkesztőség nagy része valószínűleg kislányos sikongatásban tört volna ki, ha azt élhette volna át, mint a műsorvezető. Ti hogy vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)