Hirdetés

A Warcraft film rendezői változata 40 perccel hosszabb lesz

|

Duncan Jones egy durván bővített verzióval mutatja majd be filmjét, amikor lemezes verzióban is elérhető lesz. Az extra 40 perc többet mesél majd a háttérvilágról.

Hirdetés

Még két hét van hátra a Warcraft film amerikai premierjéig, de mi itt Európában már voltunk olyan szerencsések, hogy megnézhettük a Blizzard és Duncan Jones meséjét. A jelek szerint néhány hónap múlva még többet láthatunk majd az anyagból.

Duncan Jones egy 40 perccel hosszabb rendezői verziót ígér, ami még több háttérinfót mesél majd el az orkok és emberek háborújából.

Sajnos abba nem ment bele, hogy mi lesz pontosan ez az extra 40 perc, de olyan belsős poénokra lehet majd számítani például, mint az I Am The One And Only című számra, amit Jones felhasznált a Moon és  a Source Code filmekben is. 

Chesney Hawkes, a dal írója az anyagot átdolgozta egy Warcraftos verzióra, amit hallhatunk majd a rendezői változatban is.

"Amikor elkezdtük ezt az egészet arról volt szó, hogy feldolgozzuk az orkok első invázióját az emberek ellen. Amikor először találkoztunk a Blizzarddal már megegyeztünk, hogy be kellene mutatnunk mindkét kultúrát, és azt, hogy hogyan találkoztak. Láthatjuk a két népet egymás szemszögéből."

És persze a karakterek árnyalása is határozott cél volt, a rendezői változat talán majd ebből is többet enged mutatni.

"Megpróbáltuk máshogy elmesélni a sztorit, mint például egy Tolkien mesét, ahol a cuki lények és az emberek a jófiúk, a szörnyek pedig rossza akarnak. Mi azt akartuk, amit a Warcraft is nyújt, hogy a játékosok bármelyik karakterrel hősnek érezhetik magukat."

Duncan Jones verziója reméljük jobb fogadtatást kap, mint a jelenleg a moziban látható kiadás, bár hozzá kell tenni, hogy az első negatív hullám után egyre árnyaltabb a kép, és nemzetközi szinten a kasszáknál sem áll rosszul a film. Azért egy rendezői változat még szerkesztőségünk szigorúbb tagjait is megenyhíti majd talán...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)