Hirdetés

Te innál Warcraft sört?

|

A Tsingtao sörgyár a Legendary Pictures-szel összefogva nem mindennapi italt dobott piacra Kínában: a Warcraft helyi sikerét koronázták meg egy stílusos sörrel.

Hirdetés

A Warcraft: A kezdetek hatalmas népszerűségnek örvend Kínában, így aligha van szüksége reklámra, azonban a Legendary Pictures ezt másképp gondolja és a helyi rajongók legnagyobb örömére összefogott a Tsingtao Beer vállalattal egy különleges Warcraft sör megalkotása érdekében. 

A limitált Warcraft sör küllemét elnézve már önmagában is gyűjteménybe való, de az a csomagolás is említésre méltó, amiben érkezik, elvégre úgy néz ki, mintha csak valami hardvert cipelne magával az ember. A külsején Durotan szemez velünk, akit a doboz füleit fogva könnyen magunkkal vihetünk bárhová: 

De a valódi értéket természetesen a belső rejti. Az információk szerint a Warcraft sör valójában a Tsingtao klasszikus 1903-as, dobozos nedűje Warcraft stílusban: 

A képeket a Collectors Society fórum egyik felhasználója, egy bizonyos Revat készítette Kínában. Dísznek sem rossz, és biztosan finom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)