Hirdetés

Warcraft - a legújabb klip Durotanra fókuszál

|

Ahogy közeledünk a Warcraft film premierjéhez, egyre többet láthatunk Duncan Jones rendezéséből. A legújabb videóban az orkok vezetője, Durotan kapta a főszerepet.

Hirdetés

Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy szinte mindenkinél előbb láthatjuk május 26-án a Warcraft: A kezdetek című filmet (az Egyesült Királyságban május 30-án, Amerikában június 10-én debütál), így az elsők között fedezhetjük fel a mozikban, hogy a film készítői valóban hűségesek maradtak-e az alapanyaghoz, ahogy azt ígérték. 

Néhány látványos előzetesen, érdekes tévéreklámon és mutatós karakterposzteren túl vagyunk már, most pedig elérkezett az idő, hogy a fontosabb szereplők megkapják a maguk bemutatóját. A sort a Frostwolf orkok vezetője, Durotan nyitja (Toby Kebbell alakításában), aki a Dark Portalon átviszi népét Azerothra, a Legendary Pictures fenti videó egy nagyon rövid ízelítőt ad a karakteréből. 

Durotan után bizonyára a többi ismert név is megkapja a maga klipjét, így remélhetőleg az orkok részéről Orgrim (Robert Kazinsky), Gul'dan (Daniel Wu), Garona (Paula Patton) és Blackhand (Clancy Brown), míg az emberekéről Lothar (Travis Fimmel), King Llane (Dominic Cooper), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer) és Lady Taria (Ruth Negga) is sorra fognak kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)