Hirdetés

Kipróbálható a Football Manager 2013

|

A Sports Interactive rengeteg újdonságot és fejlesztést ígér az aktuális fociszezont felkaroló Football Manager 2013-ba, amely már ki is próbálható!

Hirdetés

November másodikán várható a Sega és a Sports Interactive közös tolmácsolásában érkező legújabb menedzserjáték, amely az előző verziókhoz hasonlóan az aktuális fociszezont dolgozza fel. A Football Manager 2013 még a megjelenés előtt kipróbálhatóvá vált Steamen keresztül, ahol már tölthető a demó. A Sports Interactive saját bevallása alapján rengeteg újdonságot építettek bele az ominózus epizódba, majd 900 változtatást és fejlesztést eszközöltek a játékban, ráadásul nagyjából 50 ország klubját és játékosait tartalmazza az adatbázis, a rengeteg szakemberről nem is beszélve.

Érdemes tehát tenni egy próbát a Football Manager 2013-mal még a november másodikai megjelenés előtt, mikor is PC és Mac platformokon mutatkozik be a menedzserjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)