Hirdetés

Netflix-sorozat főszereplője lehet Neil Patrick Harris?

|

Egyelőre nem erősítette meg a Netflix, de úgy tűnik, A balszerencse áradása 2014-ben megszerzett jogaihoz végre egy ismert arcot is tudnak társítani.

Hirdetés

Bár néhány nagyobb mozifilmben is láthattuk az elmúlt években, Neil Patrick Harris legkomolyabb sikerei mégis a sorozatszerepeihez kapcsolódnak. A Hollywood Reporter értesülései szerint a színészt ismét láthatjuk majd a tévéképernyőn, méghozzá a Netflixnek hála.

Ha a hír nem kacsa, az Így jártam anyátokkal sztárja a tizenhárom részesre tervezett A balszerencse áradása című szériában kapná meg Olaf gróf szerepét, amit a 2004-es filmfeldolgozásban Jim Carrey játszott. A tizenhárom epizód egyébként valószínűleg Daniel Handler - Lemony Snicket álnéven kiadott - gyermekkönyv-sorozatának szintén tizenhárom kötetét dolgozza majd fel egyenként, viszont nem minden ilyen egyértelmű a sorozat körül. Korábban ugyanis úgy tervezte a Netflix, hogy a gyártást a True Blood egyik kulcsfigurája, Mark Hudis felügyeli majd, ő viszont nemrég lemondta ezt a projektet. Amíg további részleteket nem tudunk meg a sorozatról, csak ebbe a rajongói teaserbe tudunk kapaszkodni. Hátha végül minden jóra fordul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)