Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 - itt az első előzetes!

|

Jack Sparrow kapitány jövőre ötödik alkalommal bont vitorlát, és a trailerből arra következtetünk, hogy ezúttal sem sétahajókázásról lesz szó.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai franchise a Disney-nek és Johnny Deppnek is jól hoz a konyhára, így nem csoda, hogy egyiken sem akarják még a kikötő felé venni az irányt. 

A folytatást még 2014-ben erősítették meg, tavaly nyáron pedig azt is megtudtuk, hogy Orlando Bloom és Geoffrey Rush is visszatérnek. Magát a forgatást már több mint egy évvel ezelőtt befejezték, de a nem kevés CGI-nak köszönhetően bőven van utómunka, így a film csak valamikor 2017-ben kerülhet a mozikba.

Ha már a CGI-nál járunk, nekem kicsit fura volt Salazar arca, de lehet ez direkt van így.

Nektek hogy tetszett a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)