Hirdetés

Aquaman - megvan a premier dátuma

|

Rossz hír a DC rajongóknak, hogy az egyébként is távoli dátumot még messzebb tolta a stúdió, így még közel két évet kell várnunk, hogy Jason Momoa karaktere saját filmjében is meghódítsa a tengereket.

Hirdetés

A DC újragondolt Aquamanjének első komolyabb fellépésére is elég sokat kell még várni, hiszen a Batman v Superman cameo után legközelebb a 2017 novemberében debütáló Justice League filmben tér majd vissza Jason Momoa, a saját filmje azonban még ennél is messzebb van.

Eredetileg 2018 júliusára tervezték a premiert, a Warner Bros. azonban most bejelentette, hogy az önálló Aquaman film csak 2018 október 5-én kerül majd a mozikba. A DC rajongóknak tehát most egy darabig nem kell mozijegyre költeni, hiszen a következő film a Wonder Woman lesz 2017 júniusában.

Nemrég egyébként az is kiderült, hogy a jövő nyáron kezdődő forgatás Ahab munkacímen zajlik majd. Ezeket az általában titkos címeket azért használják, hogy elkerüljék a szimatoló rajongókat és újságírókat. Kíváncsian várjuk, hogy ez befolyásolja-e majd a forgatást. Na nem mintha ne lehetne megváltoztatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)