Hirdetés

Battlestar Galactica - ősszel érkezik az új képregény

|

Jó hír a Battlestar Galactica rajongóknak, hogy kedvenc karaktereikről néhány hónap múlva már olvashatnak is, hála a hamarosan megjelenő képregénynek.

Hirdetés

Hála a fantasztikus társasjátéknak a Battlestar Galactica a mai napig nagyon fontos része az életemnek, így kíváncsian várom, milyen sztorival áll majd elő a Dynamite Entertainment.

A Gods & Monsters alcímet viselő sztorit Karl Kesel írja, az illusztrációkért pedig Alex Morgan felelős. Az első epizóddal valahol a sorozat második évadának közepén kapcsolódunk be a történetbe (egész pontosan a 8-19. epizódok közt), amikor Anders és az ellenállók még a Capricán tartózkodnak.

A képregényben természetesen az összes fontos karakter felbukkan majd, a középpontban azonban Gaius Baltar áll, aki átmegy őrült tudósba és az elpusztított Centurionok darabjaiból. épít magának egy sajátot. Hogy ez mennyire segíti vagy mennyire nehezíti majd a Galactica lakóinak életét, azt csak a képregényből fogjuk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)