Hirdetés

Deadpool - agyament reklám hirdeti a Blu-Ray megjelenést

|

Nagyon nem lepődtünk meg, csak a szokásos színvonalat hozták a készítők.

Hirdetés

Én nem tudom milyen pszichoaktív szereken él a Deadpool marketinges csapata, de vagy sürgősen vizsgáltassák ki magukat, vagy adjanak belőle nekem is, mert ép ésszel nem feltétlen lehet feldolgozni, amit elénk raknak.

Ha valaki esetleg nem látta volna minden idők egyik legszórakoztatóbb szuperhősös filmjét, az hamarosan Blu-Rayen is beszerezheti majd a filmet. Ezt hirdeti most a spandexbe bújtatott Ryan Reynolds is, a maga szokásosan beteg módján.

Bele se merek gondolni, milyen reklámokat kap majd a Deadpool 2 így, hogy a premierig még legalább másfél év van hátra. Ennyi idő alatt azért össze lehet írni néhány péniszviccet. Csak meg ne ártson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)