Hirdetés

Mit nézz? Mit olvass? Mit kövess? Új oldal indul nálunk!

|

Ez már nem a CineStar, de a csapat egy része új projektet indít a GameStar partnereként. Ha tudni akartok mindent a filmekről, sorozatokról, könyvekről, akkor itt a helyetek!

Hirdetés

Aki követi a Másvilág rovatunkat vagy csak néha ránéz a főoldalunkra, az bizonyára tudja, hogy szívünkben a videojátékok mellett helyet szorítunk a filmeknek, sorozatoknak, olykor könyveknek is, éppen ezért örültünk annak, amikor 2010-ben számos web4-es blog mellett a CineStar megszületett, amelyen egészen mostanáig egy összetartó, értékes közösséget alakított ki a hazai filmkedvelőkből.

Nemrég úgy hozta a sors, hogy a honlap alapítójának, Szabó Dánielnek (akinek írásait 2012 óta Szada néven nálunk is olvashatjátok) és fő kritikusának, Pavlics Tamásnak akaratukon kívül el kellett búcsúzniuk a CineStartól, amely minden eddigitől elhatárolódva egy teljesen új néven, új vezetés alatt fut tovább, viszont mi nem szerettük volna elengedni a srácok kezét, így most egy korszaktól búcsúzunk, de köszöntünk egy másikat.

Mivel a GSO-n alapvetően a "pasis" (kardozós, szuperhősös, fantasy és sci-fi) vonal fut, közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy a Project029 és a GameStar teljes támogatásával elindítunk egy új filmes felületet, amelyen folytathatják tovább azt, amit már hosszú ideje szenvedéllyel és lelkesedéssel csinálnak, csak sokkal szélesebb spektrumon, ráadásul azok közül az írók közül is hoznak magukkal (és keresnek újakat melléjük), akiket a CineStar közössége megszokott, netalántán megkedvelt már az eddigi évek, hónapok során.

A naprakész hírek és premier előtti kritikák mellett számíthattok belemenős cikkekbe, toplistákra, különleges interjúkra, régi gyöngyszemek felelevenítésére, könyvrovatra, napi filmzenére és mindenre, ami csak érdekelhet a filmek, sorozatok, valamint könyvek világából.

Ha eddig követtétek a fiúk munkásságát, akkor azért, ha pedig csak most hallottatok róluk először, de kíváncsiak vagytok a koncepcióra, akkor pedig azért kövessétek majd a közös projektünket. Hamarosan jelentkezünk a pontos részletekkel, nézzétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)