Hirdetés

Újabb nagyágyúk szállnak be A galaxis őrzői franchiseba

|

Sylvester Stallone és Kurt Russell szerepeltetését hivatalosan is megerősítette James Gunn, A galaxis őrzői 2 rendezője.

Hirdetés

Korábban már pletykaként lehetett hallani Stallone szerepeltetéséről, mostanra azonban egészen biztos, hogy a stáb tagja. Habár a San Diegoi Comic-conon bemutatott klipben látható is Sly karaktere, egyelőre nem lehet pontosan tudni, kit alakít és ezt a homályt James Gunn, a film rendezője Facebook posztjában is igyekezett fentartani: "Nos, egyelőre még nem fedhetek fel semmit…de annyit már láthattuk a trailerben, hogy Yonduval került interakcióba."

Emellett már az sem kérdés többé ki fogja életre kelteni a Chris Pratt által játszott Star-Lord apját, a rajongók legnagyobb örömére ugyanis ez is kiderült Comic-Conos panel során. Kurt Russel a trailer legvégén tűnik csak fel, de ennyiből is kiderül karaktere kiléte. Sokan már előzetesen is spekuláltak erről a lehetőségről, de az még a hardcore fanokat is meglepetésként érhette,hogy Star-Lord apja, Ego - az élő bolygó. A Marvell képregény univerzumot kedvelőknek ismerősen csenghet ez a név, Ego ugyanis több Marvell hős ellenfeleként is megjelent már. Hogy a Russel által megformált karakter hogyan illeszkedik A galaxis őrzői második installációjába, azt a 2017. május 5-i hivatalos premier után megtudhatjuk.

A két sztár 27 évvel ezelőtt, a Tango & Cash című filmben szerepelt együtt legutóbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)