Hirdetés

Indiana Jones - Megan Fox szívesen csattogtatná az ostort

|

Megan Fox elmondása szerint szívesen a híres régészprofesszor, Indiana Jones bőrébe bújna.

Hirdetés

Jelenleg dúl a filmgyártásban a "Girl Power" és nem mintha nem támogatnánk a női egyenjogúságot, Hollywood nem feltétlenül a legszerencsésebben nyúl hozzá ehhez a kényes kérdéshez. Erre talán a legjobb példa az új, női Szellemirtók, amelyet még be sem mutattak, de már most a YouTube történetének leggyűlöltebb videója. Nyugaton a helyzet pedig egyre fokozódik.

Történt ugyanis, hogy a közelgő Tini Nindzsa Teknőcök kapcsán mikrofon végre kapták Fox kisasszonyt, akinek lenne rá egy "jó ötlete", hogy mihez kezdjen a Disney a régészprofesszor kalandjaival, ha a 2019-ben érkező ötödik rész után Steven Spielberg és Harrison Ford már nem kíván több Indiana Jones-filmet csinálni.

"Mindig is szerettem volna egy Tomb Raider-filmet csinálni, de erről már lecsúsztam és ez így van jól. Úgyhogy most szerintem inkább Indiana Jonest választanám, mert mindig is szerettem benne, hogy milyen szórakoztatóan szabad lelkű figura. Egy kalandor régészprofesszor, aki mindig késélen táncol, miközben kincseket hajszol a világ legveszélyesebb pontjain. Mit nem lehet benne szeretni?"

Mielőtt azonban mindenki a szívgyógyszeréhez nyúlna, le kell szögeznünk, hogy az Indiana Jones-filmek producere nemrég kijelentette, hogy Harrison Ford annyira összenőtt a szereppel, hogy nem látja értelmét, hogy bárki is átvegye a legendás színésztől a szerepet. 

Ms. Fox kijelentését sem kell komolyan venni, hiszen a Tomb Raider mozifilm főszerepe is nemrég talált gazdára a friss Oscar-díjas Alicia Vikander személyében, így ha arra is kerül a sor, hogy a Fiatalúr szerepe landoljon valakinél, akkor az olyasvalaki lesz, mint az elmúlt években a Ford csibészes kalandor figurái örököseként elkönyvelt Chris Pratt, vagy esetleg Bradley Cooper. Persze egy kérdés még mindig adva van: kell nekünk egy Indiana Jones 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)