Hirdetés

Zsivány Egyes - bemutatkozott egy új karakter

|

A Zsivány Egyes új szereplője, Two Tubes egy zsoldos pilóta, aki a légzőberendezéséről kapta a nevét.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet kapcsán mutattak be a készítők egy új karaktert. A Conra egy hatalmas szobrot is kivittek, így mindenki megnézhette, hogy hogyan is néz majd ki az új film aktuális laza sráca.

Pár információ is kiderült az új karakterről:

"Edrio Two Tubes egy zsoldos, aki partnere, Benthic oldalán utazza be a galaxist. Mindketten osztoznak a beceneven, amit a lélegeztetőgépük miatt kaptak. Erre azért van szükség, mert a Tognath fiziológiának köszönhetően csak így tudják feldolgozni az oxigént. Edrio otthonát a Yar Tognát elfoglalta a Birodalom, így kénytelen volt menekülni. Edrio és Benthic szövetkeztek Saw Gerrerával, a visszavágás reményében."

Reméljük, hogy Edrio és Benthic lesznek annyira érdekesek, hogy még jobban feldobják az amúgy is kemény lázadó csapatot. Legkésőbb a magyarországi premier után megtudjuk, ami december 15-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)