Hirdetés

Kikerült ötven fotó A Jedi visszatér forgatásáról

|

A klasszikus trilógia záróepizódja sokunk kedvence a szériában, és éppen ezért lapozgattuk izgatottan a háttérmunkálatokat bemutató fotókat.

Hirdetés

Az 1983-ban megjelent Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi egy korszak végét jelentette. Lezárta Luke nagy kalandját, beteljesítette Anakin sorsát, és visszaállította az egyensúlyt a Star Wars világában.

Sokunk kedvence a szériából okkal volt annyira zseniális, amennyire emlékszünk rá. Lucas és csapata elképesztő szeretettel és gonddal rakta össze az űropera záródarabját, és ez látszik is a lenti galériában található képeken.

Az alábbi képekre kattintva végiglapozhatjátok azokat a 25-25 fotóból álló albumokat, amikben megtaláljátok a korszakalkotó mozi elkészültét dokumentáló képeket.

Reméljük, hogy az új trilógia záróakkordja is olyan szép egész lesz, mint a Jedi visszatér volt, de addig még új feladat vár Lukera és új kedvenceinkre a Star Wars: The Last Jedi-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)