Hirdetés

Star Wars VIII - kiszivárgott a következő epizód címe

|

Ha nem akarod tudni, hogy mi lesz a Star Wars VIII alcíme, ne olvass tovább!

Hirdetés

Na jó, utolsó figyelmeztetés, a következő bekezdés már durva SPOILEREKET tartalmazhat a következő epizódot illetően, úgyhogy tényleg csak saját felelősségre görgess! Mi szóltunk.

Július 15-17 közt rendezik majd a Star Wars Celebration nevű rendezvényt, a jelek szerint ennek egy promóciós plakátját sikerült most lencsevégre kapni. Mint ahogy az a képen is látszik, a következő epizód a Star Wars: Fall of the Resistance címet kapta, ami elég beszédes a cselekményt illetően.

Persze egyelőre kezeljük megfelelő óvatossággal a dolgot, hiszen könnyen elképzelhető, hogy csak egy kamu poszterről van szó. Amíg a Disney hivatalosan meg nem erősíti a dolgot, ez csak egy pletyka, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha így kerülne a mozikba a film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)