Hirdetés

Suicide Squad - új traileren keménykedik Amanda Waller

|

A legfrissebb trailerben az A.R.G.U.S. főnökasszonya került a fókuszba. Erős kéz kell az osztag irányításához, de Amanda Wallernek ez nem probléma.

Hirdetés

A Suicide Squad alig két hét múlva már a mozikba kerül, de addig még vár ránk pár izgalmasabb trailer. A legfrissebb anyagban az A.R.G.U.S. főnökét, Amanda Wallert láthatjuk, aki vaskézzel szorítja majd a szuperbűnözők pórázait.

A főnökasszony sok veszélyes helyzetet látott már, és még több veszélyes bűnözővel találkozott, így meg sem rebben, amikor az osztag tagjait kell megostoroznia. A hölgy egyébként már 1986 óta rendszeresen szerepel a DC képregényekben, és számtalan megjelenítését láthattuk már.

Az augusztus 4-én mozikba kerülő Suicide Squadban Viola Davis alakítja majd az A.R.G.U.S. vezetőjét. Alig várjuk, hogy láthassuk szereplését, addig is melegítünk rá a Suicide Squad játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)