Hirdetés

Suicide Squad - a rendező ha tehetné, visszautazna az időben

|

David Ayer úgy érzi, egy dolgot nagyon rosszul csinált a Suicide Squad filmben, és ha lenne rá mód, mindenképp megváltoztatná.

Hirdetés

Még a rendező is egyetért abban, hogy nem lett kifogástalan a Suicide Squad mozi. Ahhoz ugyan ragaszkodik, hogy legalább megpróbált valami egyedit alkotni, de nem igyekszik minden erejével megvédeni, nem támadja a negatív kritikát megfogalmazókat, csak reméli, hogy legközelebb jobban fogja csinálni. 

Twitteren azt írta, ha lenne egy időgépe, visszamenne és Jokert tenné meg főgonosznak. A filmben aránytalanul kevés szerep jutott neki (mondjuk Jared Leto Jokere ennyi idő alatt is elérte, hogy ne legyen közönségkedvenc), csak egy elhanyagolható mellékszereplő maradt a Cara Delevingne-féle Enchantress mellett.

Ayer továbbá azt is elmondta, hogy földhözragadtabb sztorival dolgozna. 

Ti mit változtatnátok meg a Suicide Squad film kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)