Hirdetés

Suicide Squad - befutott egy új trailer

|

Újabb előzetesen nézhetjük meg a nyár legjobban várt képregényes filmjét. Még több Joker!

Hirdetés

Sajnos a Batman v Superman csak félig-meddig váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a Warnernek nem marad más hátra, mint minden lapot feltenni a nyáron megjelenő Suicide Squadra. Szerencsére a film nagyon ígéretesnek néz ki, most pedig egy újabb előzetesen nézhetjük meg a filmet.

Már alig egy hónap van hátra a Suicide Squad megjelenéséig, szóval számíthatunk rá, hogy egy kicsit magasabb fokozatba kapcsol a marketing gépezet.

A legújabb, nemzetközi előzetesben többnyire már olyan jelenetekkel találkozunk, amiket korábban már láthattunk, habár ezúttal kicsit több hangsúlyt fektettek arra, hogy a Jared Leto által megformált Jokert ellenfélként ábrázolják. Katt a felső képre, és indul is a videó!

Nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre, hiszen a sikere meghatározhatja az elkövetkező DC Comics filmek irányát. Szükség is lenne már egy kis sikerre, mert egyelőre a Marvel olajozott gépezetéhez képest (vagy akár a saját, tévésorozataikhoz viszonyítva is) elég kelekótyán áll össze a képregénykiadó filmes univerzuma.

Ti mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)