Hirdetés

Trónok harca - tényleg rövidebb lehet a hetedik évad

|

Lassan közeledünk a sorozat végéhez, valószínűleg két évad, és elbúcsúzhatunk a Trónok harcától. Az a két évad sem lesz teljes.

Hirdetés

Túl vagyunk a könyveket már elhagyó Trónok harca sorozat hatodik évadának első felén, ami tele volt csavarokkal, érdekes és izgalmas történésekkel. Kíváncsian várjuk, mit tartogat a maradék négy rész, különösen a legendás kilencedik, ami minden évadban képes volt sokkolni a nézőket.

Ezután viszont már nincs sok hátra. David Benioff korábban azt nyilatkozta, a 7. és 8. évadra összesen 13 rész maradt, és ugyan  az HBO tagadta, hogy ez a végleges döntés, most Jack Bender, az egyik rendező szintén csökkentett évadhosszról beszélt. A Vanity Fair arról kérdezte, visszatérne-e egy újabb epizódra a következő évadban, mire azt válaszolta, nem tudja, mert csak hét részt forgatnak, és már megvannak azok a visszatérő emberek, akik ezt régóta csinálják. Nem tudjuk, az egész szériából maradt-e hét rész, vagy a Benioff által említett 13-ból hetet a hetedikben, hatot pedig a nyolcadikban használnak-e el. Az évadok rövidülése azt is jelentheti, hogy kevesebbet kell majd várnunk, aminek azért tudnánk örülni.

Szerintetek hogy zárul a Trónok harca? Hogy látjátok, jelen állás szerint ki ülhet fel a Vastrónra a végén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)