Hirdetés

Trónok harca - rekordméretű csatára készülnek a forgatáson

|

Rengeteg statiszta és ló gyülekezik a Trónok harca 7.évadának forgatásán, ami valószínűleg a sorozat eddigi legnagyobb csatáját vetíti elő.

Hirdetés

Bár nemrég több fontos történeti elem is kiszivárgott a Trónok harca 7. évadával kapcsolatban, még mindig jó néhány részletet homály fed. Így sokan igyekeznek a forgatás helyszínéről minél több infót megszerezni, tőlük pedig nemrég érdekes hírek érkeztek.

Az utóbbi időszakban ugyanis 500 statiszta és 100 ló érkezett a spanyolországi munkaterületre, ami az emberek számát tekintve megegyezik, a lovakat tekintve pedig felülmúlja a Trónok harca eddigi legnagyobb ütközetéhez szükséges szereplőgárdát. Mivel a felbérelt statisztáknak egy hónapig a helyszínen kell maradniuk, ahol sokakat lovagolni tanítanak, némi katonai stílusú kiképzésben pedig mindenkinek részt kell vennie, szinte biztos, hogy egy csatajelenetről van szó.

Sőt, az összecsapás egyik szereplőjére is fény derült, ugyanis a Randyll Tarlyt alakító James Faulkner posztolta magáról a fenti lovas képet a Twitteren. Az ő családja pedig hagyományosan a Tyrell ház szövetségese. Ez utóbbi család egyébként valószínűleg a középpontba kerül a Trónok harca hetedik évadban, ugyanis beszámolók szerint a Lannisterek otthonának számító Kaszter-hegy mellett az ő fővárosuk, Égikert is megjelenik majd a sorozatban.

Ti várjátok már a sorozat folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)