Hirdetés

Underworld: Blood Wars – brutális lett az első trailer

|

Tovább folytatódik a harc a vámpírok és a vérfarkasok közötti, a napokban befutott az Underworld ötödik felvonásának első előzetese.

Hirdetés

A minap befutott az első pörgős előzetes az új Underworld-filmhez. A történetéről egyelőre nagyjából annyi derül ki, hogy a vérfarkasok serege sokkal erősebb, és a vámpíroknak Selene-hez kell segítségért fordulniuk, hogy felvehessék a harcot ellenük.

Selene, bár harcol a vámpírok mellett, nem felejtette el a korábbi árulásukat. Talán az ő vére lehet a kulcs ahhoz, hogy a háború befejeződjön egyszer és mindenkorra.

A sorozat korábbi részei elég vegyes fogadtatásban részesültek, így kicsit óvatosan várjuk a filmet, ami a tervezett időponthoz képest később, 2017 elején kerül a mozikba. Ha szerettétek a szériát, a trailer is tetszeni fog. Fent tudjátok megnézni az előzetest.

Ti várjátok az új részt vagy szerintetek már kifulladt a sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)