Hirdetés

War for the Planet of the Apes - az első trailer kemény mozit ígér

|

Noha számunkra a War for the Planet of the Apes alapján készülő videojáték a fontosabb, most befutott a film legelső trailere, amely földhöz szegezi az állakat.

Hirdetés

A War for the Planet of the Apes fogja trilógiává bővíteni a 20th Century Fox új Majmok-bolygója szériáját, amelyben Caesar (Andy Serkis) és társai halálos konfliktusba keverednek egy könyörtelen ezredes (Woody Harrelson) által vezetett hadsereggel. Miután a majmok hatalmas veszteségeket szenvednek, Caesar bosszút esküszik. Egy hatalmas csata bontakozik ki a két faj között, mely örökre meghatározza az egész bolygó sorsát.

Az emberek és az emberszabásúak tehát az eddigi legnagyobb összecsapásukhoz érkeznek és hogy kié lesz a győzelem (oké, ezt azért sejtjük), valamint hogyan jutunk el odáig, azt 2017. július 14-én mi magunk is figyelemmel követhetjük majd, ha beülünk a War for the Planet of the Apes egyik vetítésére.

Márpedig a legelső trailer alapján ez bizony egy kihagyhatatlan élménynek, az előző két rész izgalmas konklúziójának ígérkezik olyan színészek bevonásával, mint Woody Harrelson, az ismét majommá effektezett Andy Serkis, Steve Zahn és Judy Greer. Trailer a fenti képre kattintva nézhető.

Ne feledjétek, hogy jön a jelenlegi generációs  konzolokra a játékváltozat is, amely nem a film közvetlen feldolgozása lesz, inkább egy társ-élmény hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)