Hirdetés

Esportolót alakít következő filmjében Will Ferrell

|

Egyre nagyobb figyelmet kap az esport, így csak idő kérdése volt, hogy Hollywood mikor fedezi fel magának a témát. Az első mozi Will Ferrell főszereplésével készül.

Hirdetés

Los Angeles szerint az olimpián való részvétel lehet a következő nagy lépés az esportban - ekkorára nőtt mára a dolog. Bár attól még azért messze vagyunk, a televízió már felfedezte magának a témát: a Rick & Morty atyja sorozatot készít róla, az ELeague döntőt pedig egy magyar csatorna is közvetítette.

Nem kell már sokat várnunk arra sem, hogy a mozikban esporttal kapcsolatos alkotásra ülhessünk be, ugyanis Will Ferrell következő filmjében egy esportolót fog alakítani, méghozzá egy olyat, aki annak ellenére továbbra is hatalmas sztár a fiatalokra épülő műfajban, hogy 50 felé közelít. A Legendary, a Mosaic és a Gary Sanchez Productions szeretnék megnyerni az Evil Geniuses és a Fnatic csapatokat is a filmbe, amelynek egyelőre még a címét sem tudjuk. 

A forgatókönyvet Michael Kvamme és Jordan Dunn (Teenage Mountain Lion) írják és az ESPN szerint a stílus hasonlítani fog a Taplógáz: Ricky Bobby legendájára. Ferrell jelenleg régi cimborájával, John C. Reilly-vel dolgozik együtt a Holmes & Watson filmjükön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)