Hirdetés

Deadpool is feltűnik az X-Men: Apokalipszis japán előzetesében

|

Mindenki kedvenc pimasz tömeggyilkosa a japán mozirajongókat sem hagyja nyugodtan filmet nézni.

Hirdetés

A Deadpool az egyik legjobb dolog, ami a szuperhősös filmekkel csak történhetett, hamarosan pedig a japánok is megtudhatják, hogy milyen érzés az, amikor apró darabokra törik a köztük és a film között húzódó negyedik fal.

Japánban még csak mostanában fog megjelenni az X-Men: Apokalipszis, az előzetesbe pedig egy elég nagy meglepetést sikerült elrejtenie a 20th Century Foxnak, ugyanis az előzetes post-credits jelenetében (ilyen se volt még) Deadpool köszönti a nézőket. A nagyszájú zsoldos szerint a film legnagyobb drámai fordulata, hogy Quicksilver rajong a Rush együttesért és meg van róla győződve, hogy Psylocke az ikertestvére, hiszen mindketten katanával harcolnak. Az egész angolul van egyébként (Japán felirattal), szóval a Fox nyilván számított rá, hogy a poén előbb-utóbb a világ többi részére is eljut. Fent mindezt ti is megnézhetitek! 

Nektek hogy tetszik? Mit vártok a Deadpool 2-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)