Hirdetés

Nem lesz közvetlen folytatása a Zsivány Egyesnek

|

A Lucasfilm főnöke erősítette meg, hogy a Zsivány Egyes nem egy új sorozat kezdete, hanem egy önálló film lesz.

Hirdetés

Bár a Zsivány Egyes a legelső Csillagok háborúja közvetlen előzményeit meséli el, sokakban felmerült, hogy esetleg egy folytatásban is követhetnénk a lázadó csapat történetét. A Lucasfilm viszont teljesen egyértelműen megerősítette, hogy az első Star Wars spin-off egy különálló történet lesz.

Minderről Kathleen Kennedy mesélt egy, az Empire magazinnak adott interjúban, így már szinte biztos, hogy az általa viccesen Zsivány Kettesnek hívott film nem valósul meg. Bár a Han Solo körül forgó spin-off nem kizárt, hogy folytatásos formában jelenik meg, Kennedy szerint a fő sorozaton kívüli filmeknek nem feltétlenül az a célja, hogy új szériákat alapozzanak meg és kidolgozott kezdőponttal, középső résszel és lezárással bírjanak. A Rogue One folytatásának értelmetlenségén viccelődött egyébként a film rendezője, Gareth Edwards, aki azt mondta, ha van folytatása a Zsivány Egyesnek, azt George Lucas rendezi.

Ti milyen Star Wars spin-offokat látnátok még szívesen az eddig bejelentett sztorikon kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)