Hirdetés

Exkluzív stream és Q&A a Zsivány Egyes Twitterén

|

A Disney és a Lucasfilm a minap jelentette be, hogy a Twitterrel karöltve a rajongók különleges Q&A-ban vehetnek részt a mikroblogon.

Hirdetés

A Star Wars fanok már izgatottan várják, hogy végre megérkezzen a mozikba a legújabb kaland, a Zsivány Egyes. A kiadó és a Twitter közös akciójának köszönhetően speciális streamre, illetve rajongói Q&A-re is sor kerül ma este.

A stream során a trailereken már látott jelenetek háttérmunkálataiba nyerhettek bepillantást, valamint közvetlen kérdésekkel bombázhatjátok Gareth Edwards rendezőt, Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnököt, valamint a film legtöbb főszereplőjét.

Arra persze nincs garancia, hogy épp a ti kérdésetekre adnak választ, de ha a tweetbe beírjátok a #RogueOne, #DeathStar, #StarWars, #StarWarsRogueOne vagy a #AskStarWars valamelyikét (vagy ha rövidet kérdeztek, akkor mindet), akkor nagy eséllyel bekerültök a rotációba. A hashtagek mellé speciális emojik is járnak, hogy még inkább feldobják a stream hangulatát.

A hivatalos streamet a rogueone.twitter.com linken érhetitek el, a kezdési időpont pedig magyar idő szerint ma este 7 óra. Pontos infó nincs róla, hogy meddig tart, szóval minél előbb csatlakozzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)