Hirdetés

Mobilon is játszható a Honfoglaló

|

Minden idők egyik legjobb magyar játéka még mindig él, sőt, már Androidon is elérhető, és az iOS-es verzióra sem kell sokat várni.

Hirdetés

Szép idők voltak azok, amikor a Honfoglaló a virágkorát élte. Az évek során sok változáson ment keresztül, de még mindig elég népszerű, és a THX Games is szívesen foglalkozik vele. 

A napokban megjelent az androidos változat, ami természetesen ingyenes, sőt, cross-plaform működik, így a PC-sek a mobilosokkal együtt játszhatnak, valamint a PC-n megkezdett játékokat mobilon is lehet folytatni. Legalább 4.0-s rendszer kell hozzá, ettől fölfelé elvileg mindenen fut. Az iOS-es kiadás jövőre jön, Windows Phone-osról egyelőre nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)