Hirdetés

Pokémon GO - új trailerrel jöttek infók az európai megjelenésről

|

Befutott a mobilos őrület launch trailere, és kaptunk pár morzsát az európai és kanadai megjelenésről is.

Hirdetés

Bár a Pokémon GO launch trailer elsőre csak egy egyszerű reklámnak tűnhet, azért sok mindent bemutat a játék lehetőségeiből. A csatázástól, a Pokémonok fejlesztésén át, mindenből van egy-egy apró részlet.

A Pokémon GO jelenleg csak Észak-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon érhető el, de ez nemsokára változik. A The Pokémon Company legutóbbi jelentése szerint a játék hamarosan megjelenik Európában és Kanadában is.

Bár ez csak spekuláció, de az a gyanúm, hogy szeretnék megvárni az első nagy hullám lecsengését. Jelenleg annyi a játékos, hogy a szerverek este 7-től egészen a hajnali órákig szenvednek és mindenkit kidobálnák.

Reméljük mire eljön az európai megjelenés, addigra már nem lesz ilyen gond. Addig meséljétek el, hogy ti melyik kezdő Pokémont választjátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)