Hirdetés

Pokémon GO - egy weboldal segít kiszámolni, hogy megéri-e az evolve

|

Felfejleszteni egy pokémont egyáltalán nem olcsó. Rengeteg candyt kell felhasználni hozzá, és lehet, hogy a végén nem is kapsz erős szörnyet a befektetésedért.

Hirdetés

A Pokémon GO alapvetése az, hogy inkább ne erősítsd fel a Pokémonjaidat, mert sokkal erősebbeket fogsz a vadonban, vagy sokkal erősebbet kapsz egy jó evolveból. Hogy utóbbi sikerül-e az általában zsákbamacska, de van egy oldal, ami nagyjából megmondja, hogy érdemes-e felfejleszteni adott pokémont.

Megadod a választott szörnyed CP-jét (combat power) és az oldal megmondja, hogy nagyjából mekkora erejű pokémont kapsz vissza a fejlesztés után. Tökéletesen pontos értéket persze nem ad ki, de nagyjából el lehet dönteni, hogy megéri-e a próbálkozást.

A PoGoToolkit segít majd optimalizálni a candy elköltésedet, így ha nem szeretnél csak úgy nyersanyagot kidobálni, akkor látogasd meg az oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)