Hirdetés

Nem fogod elhinni, mire készít a Square Enix egy szerepjátékot

|

A Square Enix egy egyedi projekten dolgozik éppen. Céljuk egy új RPG megalkotása egy új platformra. Ezt nehéz lenne betippelni: Apple Watchra!

Hirdetés

A Square Enix nyakra főre dobálja ki, az egyébként egyáltalán nem rossz mobilos RPG-ket. Úgy tűnik, hogy a Mobius Final Fantasy sikere után egy új területre merészkednek a fejlesztők. Az Apple Watchra készítenek egy rendes szerepjátékot a Famitsu jelentése szerint.

A Cosmos Rings című játék a tervek szerint még idén nyáron megjelenik világszerte, és az App Store-on keresztül lesz letölthető. A program az eszköz lépésszámlálójára alapul.

A játék producere az a Takehiro Ando, aki egyébként a Chaos Rings mobil címet vitte sikerre. A művészeti munkákért Yusuke Naora felel. Kíváncsian várjuk a megjelenését, mert ez tényleg egy stílusában egyedi próbálkozás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)