Hirdetés

Super Mario Run - játszhatunk ingyen, csak nem mindent

|

A héten tartott pénzügyi gyűlésén a Nintendo vezetősége felvázolta a Super Mario Runhoz tartozó pénzügyi modellt, mely ingyen játéklehetőséget és mikrotranzakció-mentes szórakozást ígér, de ettől még nem teljesen ingyenes a játék.

Hirdetés

Bár konkrét árakról még nem esett szó, a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima annyit elmondott, hogy ha valaki a Super Mario Run minden elemét ki akarja próbálni, annak fizetnie kell majd érte, viszont az alkalmazás maga ingyenesen letölthető lesz, hogy mindenki eldönthesse, meg akarja-e venni a teljes tartalmat.

Nem tudjuk még, hogy a kipróbálás lehetősége a játék mekkora részére fog kiterjedni: csak egy ingyenes demóra számíthatunk, vagy akár a teljes játékot végigvihetjük fizetés nélkül, és csak extra pályákért kell majd a zsebünkbe nyúlni, Kimishima arról viszont biztosított minket, hogy mikrotranzakciók már nem lesznek emellé. Mivel egy főként kicsiknek készülő játékról van szó nekik is céljuk, hogy a szülő a vásárlás után egyedül hagyhassa gyerekét, anélkül, hogy a játékot megzavaró vásárlási lehetőségektől kellene tartania, amire ugyebár a gyerekek elég érzékenyen reagálnak, és elkezdenek költeni. A szülők meg erre reagálnak érzékenyen, ez pedig senkinek sem jó.

További jó hír, hogy a korábban ígért 100 helyett már több mint 150 ország iPhone és iPad készülékein lesz elérhető az idén decemberre ígért megjelenés után. Az Androidos felhasználóknak azonban nincs ilyen szerencséjük, ugyanis ők ezen a konferencián is megjelenési dátum nélkül maradtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)