Hirdetés

PlayIT Show - gépszörnyek, robotok és virtuális valóság az F csarnokban

|

Ha lenne Guinness-rekord egy négyzetméterre jutó VR headset kategóriában, akkor lehet, hogy azt megdöntenénk november 26-án.

Hirdetés

Már csak tízet kell aludni, és itt az év legnagyobb gamer bulija, a Microsoft PlayIT Show, ami minden tekintetben felülmúlja majd a korábbi rendezvényeket. Az A csarnokot már bemutattuk, most pedig itt az F csarnok programja.

A technológiai újítások szerelmesei itt vernek majd sátrat, hiszen nemcsak csúcsgépeket nézhetnek meg, de rengeteg kütyüt ki is próbálhatnak. A Blueprint és a Basiliskus 3D standjánál például a 3D szkennelés és nyomtatás rejtelmeivel ismerkedhettek meg, sőt, akár el is készíthettek valamit.

Akit inkább a virtuális valóság érdekel, az többek közt a Pocket Games, a Rioter Games, a Black Riddles Studio, a VR Reel és a Laptopszalon standjánál múlathatja az időt. Hogy milyen eszközök és játékok várnak rátok, azokat itt gyűjtöttük össze.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a PC World standjánál rendezik a First Lego League regionális döntőjét, de a robotika szerelmesei nemcsak itt, hanem az F csarnokban is találnak majd kedvükre való szórakozást, hiszen itt kapott helyet a Hurba Robotépítők Magyarországi Egyesülete, a Batptista Szeretetszolgálat Robotika Csapata és a HD Robotics standja is.

Ezen felül modding workhop, szimulátor aréna, Volkswagen és Nissan bemutató, gamer kiegészítők, Generali mászófal és rengeteg további meglepetés is várja a látogatókat. 

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)