Hirdetés

Próbáld ki az Oculus Riftet a GameNighton!

|

Nem telhet el GameNight Oculus Riftezés nélkül, most is lehetőséget adunk arra, hogy kipróbáljátok, milyen a virtuális valóságban nézelődni.

Hirdetés

Versenyek, játékok, színpadi műsor, egyéb aktivitások - mindig változatos programmal várunk titeket a GameNighton. Jövőre minden a VR-ról fog szólni, de nálunk már most belekóstolhattok abba, milyen élményt nyújt egy Oculus Rift szemüveg használata.

Mint mindig, most is többféle demóval készülünk. Aki csak ülni szeretne és passzívan befogadni az élményt, az ugyanúgy lehetőséget kap, mint aki szeretne befolyással lenni az eseményekre, így azoknak is érdemes lehet újra felkeresni az Oculust, akik egyszer már kipróbálták. Bár általában folyamatos a sor, biztos, hogy mindenki perceken belül sorra kerül. 

Gyertek, játsszatok, versenyezzetek, Oculus Riftezzetek, és ami a legfontosabb: érezzétek jól magatokat!

GameNight december

Időpont: 2015. december 16., szerda, 16:00-21:00

Helyszín: Instant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz, és hívd meg a haverokat is!

Facebook oldal: Ne maradj le semmiről, katt ide!

A belépés ingyenes, mindenkit szerettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)