Hirdetés

Star Wars VII - Harrison Ford sérülése komoly problémákat okozhat

|

Egy angol lap értesülései szerint Han Solo sérülése hat hónapra kényszeríti ágyba a színészt, ami miatt felborulhat az egész film.

Hirdetés

A Star Wars VII készítése javában zajlik és nemrég érkezett a szomorú hír, hogy Harrison Ford megsérült a forgatáson. 

A Han Solót játszó színész eltörte a lábát és az angol Jedi News értesülései szerint hat hónapig nem lesz képes dolgozni. A filmes oldal azt is elmondta, hogy tegnap reggel volt egy megbeszélés a Pinewood Studios-nál, ahol igyekeztek megoldást találni a problémára. A hírek szerint Ford lesz a film főszereplője, ezért az egyetlen módja annak, hogy tartani tudják a jövő karácsonyi premiert, hogy teljesen újraírják a forgatókönyvet.

Ez azért elég drasztikus megoldásnak tűnik, de ha mondjuk valóban Harrison Ford karaktere köré épül a Star Wars VII, akkor mindenképpen komoly változások jönnek. A Disney dönthet úgy, hogy újraírja az egészet úgy, hogy Han Solo kevesebb szerepet kap vagy egész egyszerűen elhalasztják a premiert és megvárják, amíg a színész felgyógyul. 

Ameddig nem érkezik a stúdió részéről egy hivatalos megerősítés, addig inkább ne is foglalkozzunk ezekkel a sátántól való feltételezésekkel. Az egyetlen bad-ass lázadó nélküli Star Wars érkezik? Többet kell várnunk a hetedik részre? Egyik sem tűnik biztatónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)