Hirdetés

Street Fighter V - itt egy újabb karakter, Rashid (videó)

|

Leleplezték a Street Fighter V következő játszható karakterét, aki egy érdekes képességekkel bíró közel-keleti harcos.

Hirdetés

A Capcom producere és a Street Fighter széria atyja, Yoshinori Ono a Dubai Games 2015 show keretén belül jelentette be a Street Fighter V újabb játszható karakterét. 

Legutóbb Necallit és Rainbow Mikát ismerhettük meg, most viszont a közel-keleti harcos, Rashid bemutatására került sor. A Tekken 7-es Shaheenhez hasonlóan Rashid is arab karakter és a népe hagyományaihoz hű fejdíszt visel. Bár a harcos képességeiről egyelőre még nem sokat tudunk, a hozzá kapcsolódó trailerben szemügyre vehetjük, hogy Rashid valószínűleg kontrollálni tudja a szelet és ezt erőszeretettel használja fel különböző módokon a támadásai során: 

Állítólag az indiai Zen és a brazil Laura a két következő harcos. A Street Fighter V megjelenése valamikor jövő esedékes PC-re és PlayStation 4-re, Rashidot pedig néhány fotón is megcsodálhatjátok: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)