Hirdetés

TGS 2015 - méretes szörnyekre vadászunk a Toukiden 2-ben (videó)

|

A Koei Tecmo legújabb játékában nem egész hadseregeken kell majd magunkat átverekednünk, a Toukiden 2 hatalmas szörnyekkel próbálja meg beszippantani az akció-RPG-k műfajának rajongóit.

Hirdetés

Bár a Koei Tecmo olykor szeret a PC-s közönség felé kacsintgani, a Tokyo Game Show-n megint egy PlayStation-exkluzív játékot jelentett be. Legfrissebb címe az először 2014-ben megjelent akció-rpg folytatása, a Toukiden 2 lesz, és valamikor jövőre érkezik.

A Toukiden: The Age of Demons játékmenete eléggé hasonlított a Monster Hunter-széria játékaiéra, ami a ma kiadott teaser alapján nem úgy tűnik, hogy nagyon megváltozna, viszont a Koei Tecmo elmondása szerint a Toukiden 2-vel egy open-world játékot kapunk majd, a korábbi, erősen elkülönített zónák helyett. A célplatformok között nem csupán a PlayStation 4-et találjuk meg, PlayStation 3-on, és PS Vitán is nyomulhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)