Hirdetés

Remek negyedévet zárt a Take-Two

|

A Take-Two is közzétette az elmúlt hónapokra vonatkozó pénzügyi adatokat, a teljesítményükre pedig abszolút nem lehet panasz.

Hirdetés

Az évek alatt rendkívül erős stúdiók gyűltek össze a Take-Two zászlaja alatt, így nem lehet véletlen, hogy évről-évre hatalmas pénzügyi sikereket arat a cég. A Grand Theft Auto V már előző generációs megjelenése óta hihetetlen eredményeket ér el, a cégnek pedig az idei évben is erős címekkel készül.

Sok céghez hasonlóan a Take-Two is megjelentette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi adatokat melyekből kiderül, hogy az előző évhez képest 13 százalékkal növekedett a cég jövedelme, ami konkrétan 311 millió dollárt jelent. A teljes és részletes jelentés itt olvasható.

Ez nyilván nem véletlen, hiszen megjelent egy csomó tartalom a Grand Theft Auto Online-hoz, kijött a Battleborn valamint Xbox One-on is elérhető lett a Red Dead Redemption, ami sokak érdeklődését felkeltette, nem csak az első rész, de az esetleges folytatás iránt is.

Persze ezzel nincs vége, hiszen az ünnepi időszakban is nagyon ütős felhozatalra számíthatunk: megjelenik a Mafia 3, a Civilization VI, az NBA 2K17 és a WWE 2K17 is. Ti melyik megjelenést várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)