Hirdetés

PlayStation VR - lesznek játékok, amikhez Move is kell majd

|

Befutott a legújabb PSVR trailer, ami nagyon laza, viszont kaptunk hozzá egy sajtóközleményt is, ami már kevésbé fog tetszeni mindenkinek.

Hirdetés

A hét elején a Sony azt nyilatkozta az Eurogamernek, hogy a PlayStation VR címeket kontrollerrel és/vagy Move irányítókkal is lehet majd vezérelni. A Job Simulator fejlesztői ezzel szemben azt állították, hogy ők csak Move-ra készülnek. Kiderült mi az igazság.

"Majdnem minden PlayStation 4 cím támogatja majd a DualShock 4 irányítást, és némelyeknél a jobb élmény érdekében lesz lehetőség a Move, vagy a közelmúltban bejelentett Aim kontroller használatára. Limitált számú játéknál szükség lesz Move kontrollerre" - szól a magyarázat.

Tehát lesznek játékok, amikhez nem lesz elég a 400 dolláros VR felszerelés, még fagyi is kell majd a játszhatósághoz.

Ez megmagyarázza azt, hogy Alex Schwartz, a Job Simulator fejlesztőinek vezetője miért nyilatkozta azt, hogy "a játékunkhoz szükség lesz a Move irányítókra".

Ez egy picit árnyalja a képet, de azért arra számítani lehet, hogy a AAA kategóriás VR mókáknál a DualShock 4 lesz előnyben. Szerintetek melyik a jobb irányítási megoldás VR játékok esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)