Hirdetés

WildStar bétakulcs osztás a GSO-n!

|

Van nekünk 500 darab WildStar bétakulcsunk, amit most oda is adunk nektek. Így szeret titeket a GS.

Hirdetés

A WildStar idén nyáron érkezik és reményeink szerint egy kis új színt visz az MMORPG-k világába. A játék jelenleg még bétában csücsül és most ti is vethettek egy korai pillantást az NCsoft legújabb címére.

Ha esetleg nem lenne teljesen világos, hogy mi is az a WildStar és miért lesz olyan jó korán bekapcsolódni a történésekbe, akkor tessék szépen megnézni az NCsoft videóját. 

Most pedig a béta. Ha részt szeretnétek venni a WildStar bétában, nincs más dolgotok, mint az alábbi mezőbe beírni az emailcímeteket és imádkozni, hogy benne legyetek az első 500 jelentkezőben. A béta április 18. 15:00-tól április 21 07:59-ig tart, úgyhogy akár az egész hétvégét eltölthetitek a WildStar varázslatos világában. 

A béta kulcs osztás lezárult!

Akkor sem kell aggódnotok, ha esetleg most nem kaptatok kódot, mert további 100 kulcs kerül kiosztásra a most pénteki GameNighton. Az első száz érkező ugyanis WildStar bétát kap ajándékba. Nem rossz üzlet, ugye? Külön öröm, hogy Mocsy is hirdet majd remélhetőleg egy mókázást livestramben, ahol együtt kalandozhatnak majd vele a szerencsés bétázók. De erről majd később.

Jó játékot kívánunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)