Hirdetés

E3 2019 - időhurokba kerülünk a 12 Minutesben

|

A mindig csodálatos játékokat készítő Annapurna most is egy különleges darabbal próbál lenyűgözni minket.

Hirdetés

Reméljük, nem új számotokra az Annapurna Interactive neve. Olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Gorogoa, a Florence, a What Remains of Edith Finch, a Donut County vagy az Ashen, melyek mindegyikét kár lenne kihagyni.

Hirdetés

A sorba a 12 Minutes is beállhat. Az interaktív thrillerben egy fickót irányítunk, aki ugyanazt a napot éli újra, és annak ellenére, hogy pontosan tudja, mi fog történni, valahogy mindig elég rossz vége lesz - de mi tehetünk azért, hogy ez változzon. A leírás szerint a Ragyogás, a Hátsó ablak és a Memento elemeit is ötvözi. A fejlesztésért Luis Antonio, a The Witness művésze felel. A felütés nagyon érdekes, izgatottan várjuk, mi lesz a végeredmény.

Megjelenési dátum még nincs, és csak az biztos, hogy PC-n, valamint Xbox One-on játszhatunk majd vele. Nem lehet már messze a megjelenés, mivel már 2015-ben is hallatott magáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)