Hirdetés

E3 2018 - megérkezett az első gameplay videó a The Surge 2-ről

|

A Deck13 jövő évi megjelenéssel tervez, de az új bemutató alapján már egész jól állnak a fejlesztéssel.

Hirdetés

A tavaly májusban megjelent The Surge hivatalos folytatását még idén februárban jelentették be, és pontos megjelenési dátumot ugyan nem határoztak meg, de várhatóan 2019-ben fog debütálni a The Surge 2.

Hirdetés

A Deck13 csapat nem verte nagy dobra az E3-on a játékukat, de azért az IGN.com jóvoltából láthatjuk, milyen lesz mozgás közben az akció-RPG. Már a játék helyszíne is merőben eltér az elődtől - az erdei atmoszféra teljesen más hangulatot kölcsönöz a hasonló játékmenetnek, mint amilyen az ipari közegben játszódó első Surge volt.

A HUD-elemeket a képernyő aljára tették, a mozgás és az akció pedig sokkal pörgősebbnek érződik, mint az első részben. A karakter fürgébben tér ki az ellenségek elől, gyorsabban mozog, viszont a harcban ugyanolyan brutális maradt. A kivégzések is visszatérnek, illetve a videó végén még egy kis boss fight részletet is láthatunk. 

A 2019-es megjelenés (PC-re, Xbox One-ra és PS4-re) még messze van, így biztos lesznek még változtatások, akár a játék alapfunkcióival kapcsolatban is, de már ebben a formában sem néz ki rosszul a The Surge 2.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)