Hirdetés

E3 2019 - ez lesz a Nintendo programja

|

Versenyek, bejelentések, bemutatók - már június 8-án elkezdődik a műsor.

Hirdetés

A Nintendo - ahogy azt megszokhattuk az elmúlt évek gyakorlata után - idén sem tart majd klasszikus előadást, újra egy Nintendo Direct keretében foglalja össze a közeljövőre vonatkozó terveit.

Hirdetés

Ez idén június 11-én 18:00-kor kezdődik, és a Nintendo Switch játékok állnak majd a középpontban; a 3DS-ről nem tettek említést, viszont azt kijelentették, hogy csak szoftverekről lesz szó. A prezentációt követően elindul a Nintendo Treehouse, amelyben három napon át mesélnek a játékokról, sok játékmenetre és érdekes beszélgetésre számíthatunk.

Mindezek előtt azonban lezajlik két verseny. A Splatoon 2 World Championship a jelenlegi terv szerint június 8-án este 8-kor startol, majd ahogy annak vége, nagyjából 11-kor indul a Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3, aminek nevébe gyakorlatilag minden fontos infót belesűrítettek.

Az újdonságokról természetesen beszámolunk, de ha élőben követnétek az eseményeket, itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)