Hirdetés

E3 2019 - Banjoo és Kazooie is bekerülnek a Super Smash Bros. Ultimate-be

|

Amikor már azt hittük, hogy ennél több karaktert nem lehet belezsúfolni a Smash Bros. szereplőgárdájába, akkor jött a Nintendo és alaposan ránk cáfolt.

Hirdetés

A mai E3-as Nintendo konferencia során alaposan kibővült a Super Smash Bros. Ultimate harcosainak listája, ugyanis a Dragon Quest szereplőit követően egy ikonikus duó is csatlakozni fog a hatalmasra nőtt gárdához.

Hirdetés

Amikor Banjo és Kazooie körvonala először feltűnt a képernyőn, akkor egy pillanatra őszintén elhittük, hogy bejelentik a sorozat következő részét, de hamar kiderült, hogy a második legjobb dolog történt: a Nintendo 64 legendás párosa még idén játszható lesz a Smash Bros. Ultimate-ben.

Pontos dátumot még nem lehet tudni, de az bizonyos, hogy a Dragon Quest hőseit követően számíthatunk az érkezésükre, a kardos népség pedig ugye idén nyáron kerül majd be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)