Hirdetés

Quantum Conundrum E3 trailer

|

A Portal megteremtéséért felelős Kim Swift előhozakodik első saját fejlesztésű játékával, mely a dimenzióváltásra fókuszál.

Hirdetés

A Quantum Conundrum sem szeretne távol maradni az év egyik legnagyobb összejöveteléről, ezért a Square Enix kiadta a játék direkt E3-ra szánt előzetesét.

Kim Swift játéka szinte le sem tagadhatná, hogy kiötlője korábban hasonló alkotás készítésében vett részt Portal néven, talán éppen ezért lesz hiánypótló és szórakoztató a maga nemében. A Quantum Conundrum középpontjában a dimenzióváltás lesz, amit természetesen összehangolnak számtalan fejtörővel, hogy a játékos nagy nehézségek árán, de végül elégedetten a saját megoldása alapján juthasson tovább.

Az Airtight Games (a már említett hölggyel az élen) csapata által tervezett matéria PC-s megjelenése június 21-re tehető, míg a PS3-as és X360-as változatra picit tovább kell várnunk. Íme az E3-as trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)