Hirdetés

Xbox 360 Hungary - Már a Twitteren is

|

Az Xbox 360 magyar részlege új szolgáltatásokkal, és elsőkézből származó információkkal vár minden érdeklődőt.

Hirdetés

Akinek esetleg nem sikerült jegyet szereznie az idei E3 kiállításra, de érdekli hogyan és miként is zajlik le a nagy esemény, itt az alkalom. Az Xbox 360 Hungary élőben közvetít a helyszínről, így nem maradsz le semmiről.

A Microsot haza Xbox 360 részlege napi rendszerességgel beszámol minden fontos, Xbox 360-at érintő újdonságról hírről, bejelentésről. Elég ha ellátogatsz honlapjukra, regisztrálsz, és már indulhat is a műsor. Sőt, mostantól a népszerű Twitteren is nyomon követheted a kedvenc konzolodat érintő újdonságokat, információkat. Minden Xbox 360 tulajnak érdemes elnézni a magyar Xbox 360 Twitter oldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)